Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
O Messer ma le Itumalo o Düren o lo'o fa'a'au'au fa'atasi e fau le la'au hydrogen lanu meamata

Tala Fou

O Messer ma le Itumalo o Düren o lo'o fa'a'au'au fa'atasi e fau le la'au hydrogen lanu meamata

2024-07-24

Messer, o le lalolagi sili ona tele fa'apitoa fa'apitoa fa'apitoa mo mea tau alamanuia, fa'afoma'i, ma kesi fa'apitoa, o le a fausia se fale mo le gaosiga ohydrogen lanu meamata i le Brainergy Park Jülich fanua tau alamanuia intermunicipal. O le paka pisinisi ua mamanuina e faʻalauiloa ai autu o le "malosi fou" ma le "suiga malosi".

Ata 2.png

O lelaau hydrogen o le a faʻatautaia e le HyDN GmbH, o se pisinisi faʻatasi i le va o le itumalo o Düren ma Messer. Fa'atasi ai ma le fa'atatauina o le 10 megawatts ma le gaosiga gafatia e o'o atu i le 180 kilokalama ohydrogeni le itula, o le a avea le laau ma se tasi o le tele o lona ituaiga i Siamani.Le hydrogen lanu meamata o le a fa'aaoga muamua e fa'aola ai pasi suauu. E lima o nei pasi faʻafeiloaʻi i le tau, e naʻo le faʻafefeina o le vai i le taimi o le gaioiga, ua uma ona faʻaaogaina i le itumalo o Düren. O le isi 20 e soso'o mai ia Novema 2024.

Ata 5.png

I le avea ai o se vaega o le poloketi, NEUMAN & ESSER na tofia e tuʻuina atu masini eletise e lua mogaosiga o le hydrogenma lua compressors diaphragm mo le oomiina o lehydrogen . Messer o le a nafa ma le teuina o lehydrogen gaosia, fa'atumu, ma fa'amautinoaga lelei. "Mo Messer, o lenei poloketi o se isi laasaga taua tele e lagolago ai a matou tagata faʻatau i le faʻaaogaina o carbonization. Matou te auai i le inisinia o lefale gaosi hydrogen, o le a faʻaaogaina le faʻaogaina o le fale i se taimi umi, ma tufatufa atule hydrogen lanu meamata . Faatasi ai ma lenei poloketi, o loʻo matou faia se sao taua i le puipuiga o le tau e ala i le faʻaitiitia o le CO₂ faʻaleagaina o le siosiomaga, "o le tala lea a Virginia Esly, COO Europa o Messer.

Ata 6.png

Le laau hydrogen lanu meamata o loʻo faʻatulagaina e faʻaaogaina i le tautoulu o le 2025. O lona fausiaina o loʻo faʻatupeina e le Federal Ministry of Transport and Digital Infrastructure (BMDV) faʻatasi ma le 14.7 miliona Euro. O le fa'atupega o se vaega o le National Innovation ProgramHydrogen2 (NIP2).