Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Tuuina atu o le Helium: mautu po'o se isi pulu?

Tala Fou

Tuuina atu o le Helium: mautu po'o se isi pulu?

2024-06-26

E lua tausagaheliumua mae'a aloa'ia le le lava, ae o lo'o tumau pea le fesiligia o le mautu o maketi ona o lo'o fa'aauau pea ona le mautinoa le sapalai.

Fai mai Phil Kornbluth: "Helium le lava 4.0 ua uma. E le faapea atonu e uma, ae ua uma lava."

O se oso i totonusapalai helium e oo atu i le amataga o le 2024 ua faafaigofie ai ona maua ni faamaumauga fou. Gazprom o loʻo faʻateleina le sapalai o le lalolagi e ala i le faʻaopoopoina o le 50 11,000-gallon containers i le masina, o se faʻaopoopoga 10%. Majorfa'atau oloa heliumua uma foi a latou faasoa.

Na taʻua e Kornbluth e ui o le manaʻoga mohelium i le gaosiga semiconductor ua amata ona toe faʻaleleia, o loʻo i lalo o le 2022 tulaga. "O nisi maketi o loʻo faʻateleina, aemaise lava Saina, lea o le faʻateleina o le taugofie o le sapalai a Rusia ma le vaivai o manaʻoga faʻaeletoroni ua mafua ai le faʻalavelaveina o maketi." E ui lava o Saina o le maketi lona lua-tele, ae o le taimi nei e sili ona itiiti tupe maua.

Tau konekarate Helium o loʻo feagai ma "fefefe." O tau mo konekarate fou ma fa'afouina ua fa'aitiitia, ae o tau o konekarate o lo'o i ai nei o lo'o tumau pea i luga o le maualuga fa'asolopito, fa'atasi ai ma le si'itia o tau ona o tau o lo'o feagai ma kamupani tetele.

Ata 5.png

Mafuaaga o le le lava

I le maeʻa ai o le 16 tausaga o le tele o le le lava, o le 2022 na faʻamoemoeina o le tausaga leamaketi heliumna iu lava ina suia i le tele o sapalai ma le tatalaina o le Gazprom's Amur plant, ae o se faasologa o mea e leʻi mafaufauina e pei o le pa, afi ma le motusia o le eletise na matua faʻalavelaveina ai le toe faʻaleleia.

"Ina ua maeʻa se amataga puupuu i le fale Amur, o se afi ia Oketopa 2021 ma se pa matuia ia Ianuari 2022 na tuai ai le ulufale atu o le fale Amur i le maketi seia oo ia Tesema 2023."

Na oo foi le BLM i se paoa tele i le va o Ianuari ma Iuni 2022, lea na faaitiitia ai le sapalai o maketi e tusa ma le 15%.

O nei mea, faʻatasi ai ma le tele o isi faʻalavelave faʻalavelave na tutupu i le taimi e tasi, na mafua ai le le lava.

Ata 4.png

2024 Vaaiga

Na taʻua e Kornbluth o le a faʻaauau pea le tele o sapalai i le 2024, faʻatatau i le faʻatinoga o le fale gaosi Amur a Rusia. "O loʻo faʻamoemoeina e tuʻuina atu e Amur le 500 miliona i le 600 miliona kupita futu (MMCF) i le maketi. Amur e fou lava, o lea e tatau ai ona tatou vaʻai pe mafai ona latou gaosia ma le faʻatuatuaina.

O faʻasalaga fou a le EU e mafai ona faʻalavelaveina le maketi e ala i le faʻatapulaʻaina o le tuʻuina atu o le kesi Amur. Ae ui i lea, o le maketi o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia e ala i le faʻateleina o manaʻoga mo mea tau eletise ma le lumanaʻi faʻatulagaina o le Freeport LNG fale i Texas, lea o le a faʻaopoopoina pe tusa ma le 200 miliona kupita futu o le kesi i le maketi e ala i se maliliega faʻatasi ma Linde.

"Matou te faʻamoemoe e faʻaauau pea le tau o le tau, faatasi ai ma tau e le suia i luga o konekarate o loʻo i ai nei ae faʻaitiitia tau i konekarate fou ma pisinisi faʻafouina," o le faʻaopoopo mai lea a Kornbluth.

E ui i le sapalai fou,le maketi o le heliumtumau ma'ale'ale ma a'afia i fa'asalaga, fa'alavelave fa'ale-fa'aletulafono ma ta'otoga la'au.

Ata 3.png