Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Linde en Sinopec onderteken strategiese samewerkingsooreenkoms om koolstofneutraliteit te bevorder

Nuus

Linde en Sinopec onderteken strategiese samewerkingsooreenkoms om koolstofneutraliteit te bevorder

2023-12-08

Op 28 November 2023 het Linde en Sinopec Group Corporation (Sinopec) 'n strategiese samewerkingsooreenkoms in Beijing onderteken, waarvolgens die twee maatskappye in-diepte samewerking op die gebied van waterstofenergie, koolstofopvang, benutting en berging (CCUS) sal uitvoer. , en groen gasse, ten einde gesamentlik die doelwit van koolstofneutraliteit te bevorder.


Volgens die ooreenkoms sal Linde Sinopec voorsien van waterstof-energietegnologieë en -oplossings, insluitend waterstofproduksie, berging, vervoer, hervulling en toepassing, en Sinopec ondersteun om waterstofenergie-demonstrasieprojekte op die gebied van raffinering, vervoer en krag uit te voer. Die twee maatskappye sal ook op die gebied van CCUS saamwerk, deur Linde se koolstofopvangtegnologie en ervaring te gebruik om koolstofopvangoplossings vir Sinopec se raffinerings-, chemiese en aardgasprojekte te verskaf, en om die moontlikheid van koolstofbenutting en -berging te ondersoek. Daarbenewens sal die twee maatskappye saamwerk op die gebied van groengasse, deur Linde se tegnologieë in lugskeiding, vergassing en vloeibaarmaking te gebruik om Sinopec van groengasprodukte en -dienste, soos groen suurstof, stikstof, argon, vloeibare aardgas (LNG) te voorsien. , ens., om Sinopec se koolstofvrystellingsintensiteit te verminder.

jhgfut.jpg

Mnr. Li Zhenmin, President van Linde Groter China, het gesê: "Linde is geëerd om 'n strategiese vennootskap met Sinopec aan te gaan, wat 'n voortsetting en opgradering van ons langtermyn samewerking in die gasveld is. As een van die wêreld se voorste industriële gasse en ingenieursmaatskappye, Linde het 'n rykdom van tegnologie en ondervinding in waterstof, CCUS, groen gasse, ens. Ons sal Sinopec ten volle ondersteun in die bereiking van sy koolstofneutrale doelwitte en visie, en om by te dra tot China se groen en lae koolstof transformasie."


Mnr. Wang Dehai, Adjunk Hoofbestuurder van Sinopec, het gesê: "As een van die grootste petroleum- en petrochemiese maatskappye in China, heg Sinopec groot belang aan koolstofneutraliteit, en het aktief gereageer op die nasionale doelwit van koolstofpiek en koolstofneutraliteit deur te formuleer die koolstofpiek- en koolstofneutrale aksieplan om groen- en lae-koolstofontwikkeling te versnel. Ons is bly om 'n strategiese vennootskap met Linde te vestig om die tegnologieë, hulpbronne en voordele van beide maatskappye ten volle te benut, en gesamentlike samewerkingsgeleenthede op die gebied van waterstof te ondersoek. energie, CCUS, groengas en ander gebiede, om by te dra tot die bevordering van energietransformasie en die stryd teen klimaatsverandering."